Autóhificentrum   1116 Bp. Fehérvári út 144. +36 20 988 7032   ahcmuhely@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18, SZ: 10-13
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Világítástechnika

2019-03-09 21:53:54

http://autohificentrum.hu/blog/

A biztonságos autózásról manapság egyre több figyelemfelhívó kampány készül. Folyamatosan figyelmeztetik a sofőröket arra, hogy felelősségteljesen használják autójukat: ne alkoholos befolyásoltság alatt üljenek volán mögé, maradjanak higgadtak, illetve ne hajtsanak gyorsan.

A felelősségteljes autózás azonban nemcsak a vezetésben merül ki, de a gépkocsi állapotán is nagyon sok múlik azon, hogy képes-e valaki elkerülni az esetleges baleseteket.

A biztonsági öv állandó használata mellett ugyanolyan életmentő lehet egy kiválóan működő reflektor is. Webáruházunk sok egyéb kiegészítő mellett kiváló minőségű lámpákat, fényszórókat is kínál az Ön gépkocsijához is!

Fényszóróink a precíz kivitelezésnek köszönhetően hosszú életűek, megbízhatóan működnek és mindig számíthat rájuk, legyen szó kivilágítatlan utakról, ködről vagy szitáló esőről.

Ne bízza a véletlenre a saját és utasai életét, lásson tisztán bármilyen körülmények között és vásároljon tőlünk magas minőségű autólámpát és fényszórót! Keressen minket bizalommal és rendelje meg most új fényszóróit!

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 988 7032, email-ben: ahcmuhely@gmail.com, vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.