Autóhificentrum   1116 Bp. Fehérvári út 144. +36 20 988 7032   ahcmuhely@gmail.com. Nyitvatartási idő: H-P: 10-18, SZ: 10-13
Autóhifi bolt, beszerelő műhely és beszerelés egy helyen, kedvező áron.

Főmenü

Tolatókamerák a teherautók biztonságos parkolásához

admin 2019-05-13 21:30:47

Egy teherautó az átlagosnál nagyobb jármű, amivel a közlekedés nehézkesebb, a parkolás trükkösebb. Egy rosszul kiszámított mozdulat következtében akár komolyabb károkat is okozhat más járművekben, vagy éppen magában a teherautóban, néhány eszköz használatával ezek a balesetek azonban hatékonyan kiküszöbölhetőek. Ilyen hasznos, sőt, nélkülözhetetlen eszköz a tolatókamera teherautók számára.

 

A tolatókamera működése a következőképpen történik: a beszerelt kamera teljes képet ad a vezető előtt lévő monitoron a teherautó mögötti térről, így bárhol biztonságosan lehet vele parkolni, tolatni.  Ennek köszönhetően a kamion nagy mérete sem jelent akadályt a parkolás, illetve tolatás során, mivel a sofőr minden részletre tud ügyelni, hiszen teljes rálátása van a mögötte lévő dolgokra.

 

Forduljon hozzánk bizalommal, amennyiben szüksége van új tolatókamerára teherautójához, és rendeljen webáruházunkból! Megbízható termékeinket kedvező áron, rövid szállítási idővel tudja beszerezni. Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink egyikén!

<
A termékek beszerelését is vállaljuk! Keressen minket telefonon: 06 20 988 7032, email-ben: ahcmuhely@gmail.com, vagy személyesen.
Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldal cookie-kat (sütiket) használ, mely az oldal működéséhez, illetve anonim forgalmi adatok gyűjtésére szolgál.