Miért válassza a xenon izzókat?

Manapság az autósok különböző márkájú és típusú izzók közül válogathatnak, azonban természetes, hogy a gépjármű tulajdonosok a legjobbat szeretnék kiválasztani a kínálatból. Ha Ön még nem találta meg ezt a terméket, ne kutasson tovább, ismerkedjen meg a xenon izzókkal!

A xenon izzók számtalan előnnyel rendelkeznek. Többek között nagyságrendekkel javítják a látási viszonyokat az éjszakai, illetve az esti közlekedések folyamán. Ennek ellenére sokkal nyugtatóbb a fényük, ezért nem fárasztják annyira az emberi szemet. Az általuk kibocsátott fény nem olvad bele a közvilágításba, ezért az útburkolati jelek és a táblák szinte ragyognak még városban és nedves útburkolat esetében is, vagyis kisebb a közúti balesetek kockázata is a xenon izzókkal.

Élettartamuk magasan túlszárnyalja hagyományos, halogén társaikét a kisebb áramfelhasználásnak és szerkezeti felépítésüknek köszönhetően. Amíg egy halogén termék 55W-ot használ, addig egy xenon izzónak mindössze 35W-ra van szüksége a tökéletes működéshez.

Ha szeretné a hétköznapokban is megtapasztalni ezen előnyeit a xenon izzóknak, szerezze be őket kínálatunkból! Ha a vásárlás előtt további kérdései lennének a termékekkel kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

No TweetBacks yet. (Be the first to Tweet this post)
Kategória: Ajánlatok | A közvetlen link.